Tamer Karadağlı isyan etti: “Burası Antalya, yazıktır”! Muhittin Böcek'in açıklaması gecikmedi

Çocuk Duymasın dizisindeki rolüyle anılan Tamer Karadağlı, ağustos ayında devlet tiyatroları genel müdürlüğüne atandı. Karadağlı, Antalya ziyaretinde Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin videosunu paylaşarak, binanın bakımsızlığından şikayetçi oldu.

'UTANÇ KAYNAĞI…'

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Tamer Karadağlı, “Burası Antalya, yazıktır.” Hiçbir şey yapılmadı. Gerçekten çok yazık, inanamıyorum. Bina sanki savaştan çıkmış gibi berbat durumda. Belediye bunları görmüyor mu?' dedi.

terbiyeci 3

Tamer Karadağlı'nın o anları kısa sürede gündem olurken, Karadağlı'nın belediyeye tepki gösterdiği binanın bakanlığa ait olduğu iddia edildi.

MUHİTtin BÖCEK'TEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada yayılan bu görüntülerin ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gecikmeden bir açıklama yaptı. Böceğin açıklamasında;

Muhittin Bövek

'Kültür ve Turizm Bakanımıza, Devlet Tiyatroları Genel Müdürümüze açık çağrımdır.

Belediyenin 2006 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devrettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin onarım, bakım ve onarım işleri Bakanlığın sorumluluğundadır.

Kamuoyunu yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine görevinizi yapsaydınız bunu bilirdiniz.

Çok gezmek istiyorsanız büyükşehir Antalya'nın tiyatro salonlarını ve tesislerini gezerek sanata verdiğimiz değeri görebilirsiniz.' dedi.

terbiyeci 4

ŞİKAYETLERE CEVAP

Tamer Karadağlı'ya yönelik suçlamalar; 'Yazıma çok sayıda yorum geldi. Antalya'da Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye aittir. “Biz orada sadece kiracıyız.” o cevapladı.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin protokolünü telefonuna okuyan Karadağlı, “Binanın dış bakım ve onarımı sadece belediyeye aittir. O binanın tek kiracısı Kültür ve Turizm Bakanlığı'dır.” söz konusu.

'PROTOKOLÜ DİKKATLİCE OKUYUN'

Karadağlı, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de seslenerek şunları söyledi; “Sayın Başkan, lütfen protokolü dikkatle okuyun” dedi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi

NE OLDU?

Haşim İşcan Kültür Merkezi, eski bir toptancı pazarının bulunduğu, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait terk edilmiş arazi üzerine 2003 yılında inşa edildi.

Mart 2006'da tamamlanan bina, Döner Sermaye Merkez İşletme Müdürlüğü'ne devredilerek aynı yılın Aralık ayında Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortak kullanımına açıldı.

Yerel seçimler 2024

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sakal bıraktı ve türban taktı!  Hayatının nasıl değiştiğini anlattıSakal bıraktı ve türban taktı! Hayatının nasıl değiştiğini anlattı
Kayıp ve aranan kadın bulundu!  Söyledikleri beni şaşırttı: “Kızım sen beni evli bir adamla evlendirdin.Kayıp ve aranan kadın bulundu! Söyledikleri beni şaşırttı: “Kızım, beni evli bir adamın yanına gönder.”
Baba olacaktı!  Eşinden kötü haber geldiBaba olacaktı! Eşinden kötü haber geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir