Şampiyonluğa giden yolda belirleyici dönüm noktası! Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetinin ardından spor yorumcuları maçı değerlendirdi! Futbol

Süper Lig'de heyecan dorukta. Galatasaray ile F.Bahçe'nin aralıksız bir şampiyonluk yarışına girdiği bu sezon sona ermek üzere. Şampiyonanın bitimine 4 hafta kala 7 puan önde olan Galatasaray'ın, tarihi rakipleri arasındaki mücadelede oynayacağı birden fazla maçı var. Giallorossi dün Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. Galatasaray, Hakim Ziyech, Kerem Demirbay ve Mauro Icardi'nin golleriyle sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

F.Bahçe bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile karşılaşacak.

SPOR YORUMCULARININ PERSPEKTİFİNDEN GALATASARAY KAZANDI

Fernando Muslera ve özgüven | “Dün gece Adana'da hareketli, heyecanlı ve güzel bir maça tanık olduk. Alanyaspor'un zorlu deplasman maçının ardından Galatasaray, zirve yarışındaki zorlu deplasman maçından farklı bir galibiyetle ve gol yemeden döndü ve büyük bir fark yakaladım. Derbi haftasında.” (Güntekin Onay-Hürriyet)

R

Gol atma yeteneği ve Muslera | “Adana Demirspor bu sezon Galatasaray karşısında en çok pozisyon alan takım olmasına rağmen gol yeteneği ve Muslera puan almalarına izin vermedi. Icardi'nin puan verdiği Galatasaray galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Derbinin F.Bahçe açısından önemi arttı.” (Erman Özgür-Fanatik)

T

Demirbay olağanüstü bir oyuncu | “Kerem Demirbay'ın orta sahadaki ustalığı hücum yeteneğiyle birleştiğinde ortaya sıra dışı bir oyuncu karakteri çıkıyor. Adana Demirspor maçı Ziyech, Kerem ve Köhn gibi oyuncuların performanslarıyla sahneye çıktığı bir akşam oldu. Icardi bu maçta yer almayacak.” (Ali Gültiken-Sabah)

w

Şampiyona şifresi: Kaleciler | “Son dakikalara giren Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Mertens'e pası, Mertens'in asisti ve Icardi'nin vazgeçilmez maçı sayesinde Adana deplasmanından şampiyonluğa bir adım daha yaklaşarak döndü. Her şampiyonluğun tarihi farklıdır ve aynı zamanda eşittir. : “Muslera son anda…” (Burcu Kapu-Milliyet)

Muslera Modu | “İnanılmaz özveri, saf yetenek ve parlak oyun zekasıyla Mertens, Okan Buruk'un sahadaki en büyük sigortası olmayı başardı. Dün gece Muslera'nın gol büyümesi, Icardi'nin vazgeçmemesi, Mertens'in kalitesi, Kerem Demirbay'ın oyunu” hatırlanacak. Kerem Demirbay'ın top sürerken vücuduyla pozisyon oluşturabilmesi belki rakibinin zayıflığına bağlıydı ama o şutu dar açıdan atmayı hayal etmesi onun klasının göstergesiydi.” (Serkan Akcan – Fanatik)

Evet

Lazio Lotito başkanına teşekkürler | “Ülke, Muslera'nın 13 yılda yaşadıklarına, bir gün önce milli takımdan emekli olduğunu açıklayıp tribünlere gelerek 3'ü net 8 kurtarışla maç sonunda üçlü eşitlik golü attığında tanık oldu. Alanya'da deplasmanda ilk 45 dakikada oyuna girilmeyen ve geçen hafta Pendik karşısında ilk 35 dakikada “Zengin”, Galatasaray için ilk yarının dün bitmesi gerektiğini söyledi, 4 net pozisyon oynadılar. ..” (Bülent Timurlenk-Sabah)

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dursun Özbek aday olduğunu resmen açıkladıDursun Özbek aday olduğunu resmen açıkladı
Real Sociedad-Real Madrid maçının ardından Arda Güler'i övemediler: Real Sociedad-Real Madrid maçı sonrası Arda Güler'i övemediler: “Altın gibi saf yetenek!” Geleceğe dair bir karar alındı
Basketbol hakemi hırsızlık yaparken yakalandı: Bu adam yıllardır hırsızlık yapıyor!Basketbol hakemi hırsızlık yaparken yakalandı: Bu adam yıllardır hırsızlık yapıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir