Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ın meşhur sözünü tekrarladı! Kenan İmirzalıoğlu bizi sonsuzluk yıllarına götürdü

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener ve Barış Falay'ın paylaştığı Ezel dizisi hâlâ en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor. Ezel, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan bir projeydi. Kenan İmirzalıoğlu dizide Ömer karakterini canlandırmıştır. Ünlü oyuncu, Ömer'in herkesin dilinden düşmeyen o meşhur sözünü yıllar sonra yeniden seslendirdi.

Candaş Tolga Işık'ın hazırlayıp sunduğu 'Fenomen' adlı programda Ömer karakterinin repliğini tekrarlayan Kenan İmirzalıoğlu, yorum ve beğeni aldı.

İşte o cümle ve o anlar…

“Ömer iyi bir çocuktu ama kötü bir kusuru vardı, insanlara çok güvenirdi. Onları sevdiği için tanıdığını sanırdı. Geriye dönüp söyleyebilseydim söylerdim Ömer, derdim. Her ihanetin aşkla başladığını.”

YILLAR SONRA ÜNLÜ SÖYÜYÜ TEKRARLADI!

Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi konuşulmaya devam ediyor. 2003 yılında ilk bölümüyle yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizilerden biri de Oktay Kaynarca'ydı. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. 43. bölümde öldürülen ve 45. bölümde hayatını kaybeden Süleyman Çakır, ölümünün ardından her yıl anılmaya devam ediyor. Karakteri canlandıran Oktay Kaynarca, yıllar sonra Fenomen programında İstanbul Büyükelçisi Süleyman Çakır'ın meşhur repliğini tekrarladı.

İşte o meşhur söz…

“Biz Racon'u tanıyan adamlarız, Racon'la yaşıyoruz, Racon'u bizden önce görmek istiyoruz.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü politikacıyla evleniyor!  Düğün tarihi belli olduÜnlü politikacıyla evleniyor! Düğün tarihi belli oldu
Ünlü rapçiyle birlikteydi!  Bu sahne beni sinirlendirdi Ünlü rapçiyle birlikteydi! Bu sahne beni sinirlendirdi
Oğlunuzun cinsiyeti değişti!  Oğlunuzun cinsiyeti değişti! “Artık adı Ayda”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir