Metropolitan Home Care'den yılbaşı temizliği – GÜNDEM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik sosyal yaklaşımı kapsamında yaşlı ve engellilere hizmet vermeye devam ediyor. Yaşlılık, engellilik veya hastalık nedeniyle ihtiyaç sahibi olan ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir yakını bulunmayan kişilere evde bakım çatısı altında ev idaresi ve öz bakım hizmetleri sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı boyunca vatandaşlara evde bakım hizmetleriyle destek verdi. Ramazan. Bu kapsamda bayram öncesi 600'e yakın eve temizlik hizmeti verildi.

HER KÖŞE TEMİZLENİR

Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandıran Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın evde bakım hizmetleri il genelinde sürüyor. 600'e yakın hanede detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında zeminler süpürülerek temizlendi, pencere, masa, kapı ve demirbaşların tozları alındı. Ayrıca mutfak, tuvalet ve banyolarda temizlik çalışmaları yapıldı. Ramazan bayramında misafirlerini ağırlamanın huzurunu yaşayacak olan büyüklerimiz hizmetten oldukça memnun kaldılar.

HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUM

Gölcük'te yaşayan 70 yaşındaki Kemal Gümüş'ün evinde Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışması yapıldı. Eşinin rahatsızlanmasının ardından zorlu ve sorunlu bir süreç geçiren Kemal Gümüş, şunları söyledi: “Eşim 2 yıldır hasta ve evde uyuyor. Büyükşehir Belediyesi'nden hasta nakil hizmeti, kişisel bakım ve ev temizliği hizmeti alıyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmetinden çok memnun kaldım, Allah razı olsun, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

EV YARDIM HİZMETİ
Yaşadığı çevreyi temizleyemeyen, sosyal destek sistemi zayıf olan veya bu hizmeti almaya gücü yetmeyen vatandaşlarımıza sunulan hizmetten yararlanmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi 153 ile iletişime geçmeniz yeterli. bir ücret karşılığında. Sosyal muayene başvuranların evinde yapılır. Temizlik ekipleri, inceleme sonrasında onaylanan tüm kişi ve ailelere periyodik olarak hizmet vermektedir.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir