Lüks bir konutta öldürülen Selin Yalın'ın ünlü şarkıcının kuzeni olduğu ortaya çıktı!

Kartal'da lüks bir rezidansta girişimci Ömer Öktem, güzellik uzmanı Selin Yalın'ı silahla öldürdü. Öktem kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi.

YALİN'İN KUZENİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen Ömer Öktem tutuklandı.

Öktem'in hakim olarak ifadesi ortaya çıktı. Polis raporlarını kabul etmediğini söyleyen Ömer Öktem ifadesinde, “Selin'i kesinlikle kasten öldürmedim. Selin yaklaşık 8 yıldır kız arkadaşım. Babasının ölümünden sonra psikolojik olarak etkilendi. Annesi ona sürekli baskı yapıyor. Psikolojik olarak bunalmış bir insandı ve bir anda sinir krizi geçirdi. Bize karşı mücadele raporunun nedeni budur. Tartışmadık. Onun zarar görmesini istemediğim için silahtaki mermileri boşaltıyordum. Bu arada silaha doğru ilerledi. Kendine zarar vermesinden ve intihar etmesinden korktuğum için onun önünde hareket ettim. Silahı almaya çalıştığı sırada silah aniden ateş aldı ve Selin kanepeye yığıldı. Bu arada şok oldum. Ona kalp masajı yaptım. Daha sonra intihar etmeyi düşündüm. Silaha mermiyi sıktım ve kafama doğrulttum ama çocuklarımı görünce duvara doğru ateş ettim. Silahı Selin'in eline ben vermedim. Polis raporunu kabul etmiyorum. “Bunu bir intihar gibi göstermek istemedim” dedi.

Polis raporlarında kanlar içinde kalan Selin Yalın'ın sol elinde silah olduğu belirtildi.

Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Konutta öldürülen Selin Yalın'ın, ünlü şarkıcı Yalın'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Tamam

Cuma namazının ardından güzellik uzmanı Selin Yalın'ın cenaze namazı Maltepe Merkez Camisi'nde kılındı. Yalın ailesinin yakınları cenazede gözyaşı döktü.

Leanson

Selin Yalın'ın Başıbüyük Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. Şarkıcı Yalın'ın kuzeninin cenaze namazına katılmadığı ortaya çıktı.

cenzae1

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Spor salonundaki pozlar ortalığı karıştırdı!  Yorumlar yağdıSpor salonundaki pozlar ortalığı karıştırdı! Yorumlar yağdı
10 yıldır dargın... Zuhal Topal'a şok sözler10 yıldır dargın… Zuhal Topal'a şok sözler
Sosyal medyayı yine salladı!  Siyah mayosuyla...Sosyal medyayı yine salladı! Siyah mayosuyla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir