Kırmızı Goncalar'dan Sadi Hüdayi ve Levent reyting iddiası! Özcan Deniz mesajı görünce…

İbrahim Selim'le birlikte Bu Gece programına konuk olan Erkan Avcı, son dönemde yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi hakkında konuştu.

Başrollerini Mert Yazcıoğlu, Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kırmızı Goncalar'a inanan Erkan Avcı, daha ilk günden yaptığı reyting açıklamasıyla sette olay yarattı…

Dizide Sadi Hüdayi karakterini canlandıran Avcı, Levent rolüyle adından söz ettiren Özcan Deniz ile reyting iddiası yaptığını söyledi.

Avcı, “Bu dizi reytinglerde 10'a ulaşacak” dediğinde kimsenin kendisine inanmadığını anlattı. Avcı, uzun zamandır ilk kez televizyonda görülen 9.99-9.98 dedikten sonra reyting 10'u bulduğunda Özcan Deniz'e mesaj attığını söyledi.

BEN

ÖZCAN DENİZ'İ ŞOK ETTİ

Avcı, şöyle konuştu: “Artık böyle derecelendirmeler yok dediler. Özcan abi ne istersen dedi. Saat 10'u geçince Özcan abiye almak istediğim şeyle ilgili mesaj attım: 'Oğlum ne var. yapıyorsun, eğer araba almamı istiyorsan böyle bir şey mümkün mü?' “İddiayı kaybettiler” dedi.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bize 5 katlı lüks malikanesini gösterdi!  O evde değil...Bize 5 katlı lüks malikanesini gösterdi! O evde değil…
Ünlü isim eski çalışanına tokat attı!  Açıklama yaptı: Şantaj...Ünlü isim eski çalışanına tokat attı! Açıklama yaptı: Şantaj…
Gecenin en cesuru!  Sanki üstü yokmuş gibiydiGecenin en cesuru! Sanki üstü yokmuş gibiydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir