Kalbin kim? Kalben neden tutuklandı? Kalben kaç yaşında ve nereli? – En son hayat haberleri

Müzik dünyası bugün şarkıcı Kalben'in tutuklanma haberiyle çalkalandı. Baskın sonucu tutuklanan ünlü ismin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü kaydedildi. Kuyu, Kalbin kim? Kalben neden tutuklandı? Kalben kaç yaşında ve nereli?

KALBİN KİM?

Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986'da Hatay İskenderun'da doğdu. Müzikle 8 yaşında annesinin aldığı klavyeyle ilgilenmeye başlayan Kalben, ilk gitarını 14 yaşında aldı.

2007 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmaya çalıştıktan sonra 2008 yılında aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümü'nde Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2011 yılında mezun oldu. Universal Pictures'ta marka yöneticisi olarak. Daha sonra senaryo yazarlığı, kurgu, proje yönetimi, metin yazarlığı ve çeviri gibi çeşitli işlerde çalıştı.

Ankara ve İstanbul'da müzik yapmaya ve konserler vermeye başladı. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarla verdiği konserden çıkan “Only” videosu, kısa sürede Sofar'ın en çok izlenen videosu oldu. Müzik kariyerine Lulu adlı bir dizi çocuk romanı yayımladıktan sonra başladı. “Aşk kaç beden giyer?” Dizide temizlikçi kadın rolünü oynadı. Kendi sahne adını taşıyan ilk albümü Kalben, Şubat 2016'da Doğan Müzik Şirketi'nden çıktı. Kalben, üçüncü stüdyo albümü Kalp Hanım'ı 20 Mart'ta Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayınladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir