Entübe edildi! Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni detaylar… Jülide Kural'dan açıklama

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Sanatçı Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Başarılı bir operasyonla tıkanan beyin damarı açıldıktan sonra yoğun bakıma alındı, entübe edilerek uyuşturuldu ve takibe alınmasına karar verildi.”

KADİR İNANIR'A NE OLDU?

Kadir İnanır'ın son durumuna ilişkin yeni bilgiler geldi. HaberTürk'te yer alan İnanır ile ilgili haberde, “Anjiy yöntemiyle damar açıldı. Tedbir amaçlı entübe edildi. 2 gün uyutulacaktı ancak genel durumu olumlu devam ettiği için ameliyat yapılabilir” denildi. bugün uyanın.”

Bu haber Kadir İnanır hayranlarını sevindirdi. Jülide Kural partnerini bir an bile yalnız bırakmıyor.

JÜLIDE KURAL'DAN MÜJDELİ HABER GELDİ

Jülide Kural da bir açıklama yaparak, “Uyanma kararı verildi. Tahmin edebileceğiniz gibi Kadir İnanır'ı görme şansım oldu. Ayrıca tüm vücut fonksiyonlarında olumlu bir hareket olduğunu gözlemledim” dedi.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Lüks evinin bahçesinde antrenman yaptı: Lüks villasının bahçesinde spor yaptı: “Yıllara meydan okuyor”
Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçaladı!  Görüntüler ortaya çıktı... Olay iddia edildiBanu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçaladı! Görüntüler ortaya çıktı… Olay iddia edildi
Aleyna'nın spiker arkadaşı "Rahatsız olmaya başlıyorum" Sert bir tavırla şunları söyledi: Aleyna'nın spiker arkadaşı “Rahatsız olmaya başladım” diyerek sert çıktı: Kıza dokunma oğlum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir