Challengers filminde bu olağan bir durumdu! Zendaya öpücük sorusuna üzüldü

Euphoria dizisinin yıldızı Zendaya, bir aşk üçgenini konu alan Challengers filmiyle gündeme gelmişti.

Luca Guadagnino'nun yeni filmi “Challengers”ın baş rollerinden Zendaya, Jake Hamilton'ın sunuculuğunu yaptığı “Jake's Take” podcast'inde sorulan bir soruya tepki gösterdi.

“BU İŞİMİN BİR PARÇASI”

Play Button'ın haberine göre, filmdeki ana ortakları Mike Faist ve Josh O'Connor ile öpüşme sahneleri sorulan Zendaya, bu soruların neden erkek oyunculara değil de aktrislere sorulduğunu söyledi.

fgfhf
Zendaya, “Bunu diğer oyunculara sormadığınızı düşünüyorum. Eğer burada başka biri olsaydı, erkek oyuncu olsa muhtemelen bu soruyu sormazdınız. Ama evet, bu benim işimin bir parçası. Ve bence bu bir İnsanlar işimizi yanlış anlasa bile işimin bir parçası bu, işimin tamamen normal bir parçası “… Garip. Öte yandan, söylediğim gibi bu konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkürler, bu çok tuhaf.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Boğaz kenarındaki evini kiraya vereceğini duyanları şaşırttı!  Sahibi sinirlendi ve...Boğaz kenarındaki evini kiraya vereceğini duyanları şaşırttı! Sahibi sinirlendi ve…
Cennet Mahallesi'nden yıllar sonra itiraf! Cennet Mahallesi'nden yıllar sonra itiraf! “Biri manken, diğeri halk şarkıcısı” demek…
Hip dans hakkında yorumlar yağdı! Hip dans hakkında yorumlar yağdı! “Dersini alayım”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir