Çalışma sırasında apartmana beton pompası düştü: 2 balkon çöktü

İnşaat alanında beton döken beton pompası aracı bir apartmanın üzerine devrildi. Aracın devrilmesinin ardından dairede küçük çapta hasar meydana geldi.

Vatandaşların ihbarı üzerine polis ve polis ekipleri olay yerine müdahale etti. Polis ekipleri caddede önlem alırken, beton pompasını kaldırmak için vinç çağrıldı.

Beton pompası vinç yardımıyla kaldırılırken araca bağlanan halatlar koptu. Kırılmanın ardından beton kamyonunun kolu apartmanın üzerine düşerek 2 balkon çöktü.

Kazada yaralanan olmazken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Aracın düşme anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.


“Böyle sorumsuzluk daha önce görülmedi”

Hasar gören evin sahibinin yakını Şükriye Özkan, şunları söyledi: “Her şey kamyonun devrilip üst kata zarar vermesiyle başladı. Arkadan bir vinç geldi ve tek vinçle bu işi kurtarmaya çalıştılar tabi ki. olur, bir kadın olarak bu sorunun tek bir vinçle çözülemeyeceğini düşündüm. İkinci kat gelinimin yaşadığı yerdi. “Evin ikinci katını ve gelinimi yıktılar. İngiltere artık evinde olabilir, bu kadar büyük bir sorumsuzluk daha önce görülmemişti.”


“Arka ayaklarının kapalı olduğunu gördüm”

Balkonu ve oturma odası duvarı çöken Cilasun Bayülgen, şunları söyledi: “Önce beton pompası düştü. Üst kattaki balkon hasar gördü. Kaldırmak için vinç getirdiler, kaldırırken emniyet kemerleri kırıldığı için düştü. Üst apartmanın ve dairemin balkonu ve duvarı yıkıldı, “Hiçbir hasar olmadı ama ikinci kazada dairem hasar gördü. Aşağıya indiğimde cephenin hasarlı olduğunu gördüm. beton pompasının payandaları açık, arka ayakları kapalıydı Normalde aracın dengede kalabilmesi için salonumun içinin açık olması gerekiyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir