Avcılar Belediye Spor Kulübü'nün genç yıldızı Delal Kadir, Yunanistan'da düzenlenen Avrupa 15 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda altın madalyayla döndü – SPOR

AVCILAR BELEDİYE SPOR TOPLULUĞU
YETERİNCE MADALYA ALAMAZ

Başarılarıyla adından söz ettiren Avcılar Belediyesi Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Şampiyonası'ndan altın madalyayla dönen Avcılar Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi Delal Kadir, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etti. Yunanistan'da düzenlenen U15 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 54 kilo kategorisinde mücadele eden milli sporcu, final maçında rakibini 10-0'lık net skorla mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Yurda altın madalyayla dönen genç sporcu, haziran ayında Sırbistan'da düzenlenecek U17 Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi üst klasmanda temsil edecek.

ŞAMPİYON'UN BAŞKAN ÇAYKARA'YA ZİYARETİ

Avrupa şampiyonu Delal, Avcılar Belediyesi'nde Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ile bir araya geldi. Şampiyonu tebrik eden Çaykara, şunları söyledi; “Avcılarımızda çok büyük değerlerimiz var. Özellikle güreş konusunda Avcılar'da yaşamış efsanelerimiz var. Avcılarımızın milli sporu güreştir. Böyle genç bir neslin bu başarıyı miras almış olmasından büyük gurur duyuyoruz. Bizi gururlandırdığı için Delal'e teşekkür ediyorum. Bu daha büyük bir başarının başlangıcıdır. Her zaman yanınızda olacağız.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir