Semih Kılıçsoy'un oyun süresi neden azaldı? Uğur Karakullukçu geçmişini anlattı!

Semih Kılıçsoy, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla taraftarların gönlünde kısa sürede taht kurmayı başardı. Ancak sezon başında Giovanni van Bronckhorst'un takımın başına geçmesiyle genç futbolcunun sahada geçirdiği süre giderek azalmaya başladı. Ünlü yorumcu Uğur Karakullukçu, Kılıçsoy'un oynamamasının nedenlerini açıkladı.

''KİLO SORUNUNUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ''

Yorumcu olduğu Youtube programında konuşan Uğur Karakullukçu, şunları söyledi: “Giovanni van Bronckhorst, Semih Kılıçsoy'un kilo sorunu olduğunu düşünüyor. Son açıklamasında 'Semih neden oynamadığını biliyor' diyerek sorun bu. “dedi.

''SEMİH HENÜZ İSTENİLEN KİLOYA ULAŞMADI''

Ekran görüntüsü_10

Karakullukçu, sözlerine şöyle devam etti: “Giovanni van Bronckhorst disiplinli bir insan. Teknik direktör Semih Kılıçsoy'un yanına giderek onu uyarıyor: 'Bu kiloda olman lazım. Bu kiloda olman lazım. Semih henüz o kiloda değil. .' Neden oynamadığını biliyor. Aşırı kilolu olduğunu düşünüyor. “Oyuncusuyla bu ilişkiyi kurabilmeli. Semih milli takımda potansiyeli olan bir isim ve çağrıldı.” sözlerini söyledi.

BU SEZON SEMİH KILIÇSOY

semih-kilicsoy-beşiktaş-1705395415-126476

19 yaşındaki futbolcu, bu sezon Beşiktaş'ta çıktığı toplam 10 maçta 425 dakika sahada kaldı ve bu periyotta 3 asist yapmayı başarsa da gol atmayı başaramadı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir