Şef Somer, İstanbul'daki restoranında ödediği kişi başı ücreti açıkladı! Hülya Avşar “Asgari ücretle çalışanlar gelemez” deyince…

Hülya Avşar'ın sohbetine ev sahipliği yapan MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özel hayatından mesleğine kadar her konuda samimi olan Şef Somer, İstanbul'daki restoranının fiyatlarını da anlattı.

Hülya Avşar konuşmasında şunları söyledi: “Şunu sormak istiyorum mesela diyelim ki asgari ücretle çalışan, orta sınıftan olmayan ama geliri biraz daha düşük olan kişiler mağazanıza gelemiyor. ”

Şef Somer ise bu duruma itiraz ederek şunları söyledi: “Peki fiyatlarımız o kadar yüksek değil. Bistro seviyesinde tutmaya çalışıyorum, lüks diyebileceğiniz bir restoran değil ama tabii ki maliyeti 2000-3000 TL. kişiye.”

Hülya Avşar, “Yani mesele asgari ücret değil” dedi ve ekledi: Belki onun üstündeki insanlardan daha ucuzsunuz…

Şef Somer ise buna cevaben, “Özellikle bu şekilde yapmak istedik, çok pahalı olmasını istemedik” dedi.

Ekran görüntüsü 10-21-2024 075535

AÇIKLAMA FİYATLAR BODRUM

Hülya Avşar, sektörde fırsatçılık yapanların bulunduğunu belirterek, “Piyasada '3 yerine 5 yapalım' diyen çok var” diye sordu. Somer Sivrioğlu, şöyle konuştu: “Bodrum'da sık sık oluyor. Neden oluyor? Çünkü Bodrum'da şöyle bir şey var ya, Bodrum ünitesi lahmacun, bu sene kaça çıkar ama gidip lahmacun alıyorlar. Maça Kızı'nın fiyatı, şimdi Maça Kızı gerçekten özel.” “Türkiye'de iki üç yerden biri. Artık onu fiyatıyla endeksleyemezsiniz” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir