MasterChef Türkiye'de 3. ve 4. sıradaki eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye'de 17 Ekim'de eleme adayı kimler belirlendi? – En son hayat haberleri

MasterChef Türkiye 10. haftada haftanın ikinci maçını hangi takımın kazanacağı soruluyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı rekabette 16 isim kaldı. Kuyu, MasterChef Türkiye'de 3. ve 4. sıradaki eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye'de 17 Ekim'de eleme adayı kimler belirlendi? İşte ayrıntılar…

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'nin onuncu haftasında yarışmayı selamlayan isim Zübeyde oldu.

MAVİ TAKIMIN KAPTANI KİMDİR?

MasterChef'in 11. haftasındaki Kaptanlık maçının kazananı Semih oldu. Gecede en başarılı çiğ köfteyi yapan Semih birinci olurken, Akın ikinci, Ezgi üçüncü, Onur ise dördüncü oldu.

KIRMIZI TAKIMIN KAPTANI KİMDİ?

Mavi takımın kaptanlığını kazanan Semih, kırmızı takımın kaptanı olarak da Muratcan'ı seçti.

MAVİ TAKIMDA KİMLER VAR?

Semih

Onur

Eda

Diğerleri

Tatlı

Hepsi bu

Akın

Nigar

KIRMIZI TAKIMDA KİMLER VAR?

muratcan

Nevzat

Kocam

Beyza

Alper

Melodi

Kerem

Emre

1. VE 2. ELENME ADAYI KİM OLDU?

İlk takım maçını kaybeden mavi takımın dokunulmazlığını kazanan Şirin, elemenin ilk adayı olarak Onur'u seçti. Yapılan oylamada elenen ikinci adayın Eda olduğu belirlendi.

3'ÜNCÜ VE 4'ÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takımın kazandığı gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan mavi takımın adı Hakan oldu. Hakan, üçüncü eleme adayı olarak Nigar'ı eleme plakasına gönderdi. Yapılan oylamada Kaan ve Akın eşit oy aldı. Bu nedenle kaptan dördüncü eleme adayını belirledi. Akın haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir