Evlendikten sonra ekranlara ara verdi… Şilan Makal ve futbolcu eşi İstanbul'dan ayrılıyor

Ünlü oyuncu Şilan Makal, uzun süredir aşk yaşadığı kendisinden 3 yaş büyük futbolcu Şener Özbayraklı ile 2020 yılının Mayıs ayında evlendi. Ünlü çift, ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu 2021 yılının Ağustos ayında oğulları Şener'in dünyaya gelmesiyle yaşadı.

Evlendikten sonra oyunculuğa ara veren ve uzun süre kamuoyunun karşısına çıkmayan Şilan Makal, şimdi eşi ve oğluyla birlikte İstanbul'dan ayrılma kararı aldı.

Ünlü isim, Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek'e yerleşmeye karar verdiklerini ve pazar günü taşınacaklarını söylüyor.

ORAYA TAŞINMAYI SEÇTİ

Şilan Makal 'Göcek'e yerleşiyoruz, koşuşturması var. Burayı seviyorum. Bir ayağımız elbette İstanbul'da olacak ama evi tamamen Göcek'e taşıyacağız. Ben bunu pek istemedim. İstanbul'da doğup büyüdüm. Ailem, bütün arkadaşlarım burada ama Şener bunu çok istiyor. Bir ev bulduk, hazır, pazar günü taşınıyoruz. Küçük Şener bile seviyor bunu.' dedi.

sıvı

“Beş kilo aldım”

Spor yapmasına rağmen aldığı kilolardan şikayetçi olan oyuncu, “Beş kilo aldım. Her zaman spor yapıyorum ama yemek yerim. Oyunculukta eşinin kendisine destek verdiğini sözlerine ekledi.”

şilan EŞİ VE ÇOCUKLARI

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sevgi dolu kareler!  Evlilik yıldönümünü böyle kutladı  Sevgi dolu kareler! Evlilik yıldönümünü böyle kutladı
Rapçi kız arkadaşıyla tatilde!  Bunlar böyle görüldü. Rapçi kız arkadaşıyla tatilde! Bunlar böyle görüldü.
Survivor Yunanistan'ın kadın yarışmacıları finale yükseldi! "yanıyorlar"Survivor Yunanistan'ın kadın yarışmacıları finale yükseldi! “Yanıyorlar”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir